31 may 2013

CONCURS DE PAELLES

     El dissabte 25 de maig de 2013 i amb un excel-lent dia primaveral,, la filà Cavallers de Llúria  i ja per segona vegada vam  participar en el concurs de paelles organitzat per la Junta de Festes,  celebrat en l'immillorable lloc del poble per a este acte, el Plà de la Font.

     Després d'una bona matinada per muntar taules i preparar el que anavem a necessitar per fer la paella, era preceptiu anar a esmorzar per agafar forçes, en esta ocasió va ser Marcos Bravo on en la seua bodega (bodega Maru) ens va preparar unes viandes per a posar-se a to. I ja amb la panxa plena era questió d'anar a parar taula, posar cadires i preparar el vermut fins l'hora de la paella.

     Volem destacar el molt bon ambient que es respira en este acte i la gran participació dels festers, ja que es el primer esdeveniment  on s'assaborix l'aire de festa, música i germanor. Cal destacar la gran taula de Cavallers que per segón any s'ompli de gom a gom amb molta gent jove, que qui sap, algún dia podrán ser mereixedors de ser Cavallers de Llúria.

     Com que unes imatges ens contaràn millor tot el que vam viure, ací les teniu.

 
 
 

 







 


 
 








 

 



 




                         



No hay comentarios:

Publicar un comentario