15 dic 2015

Puríssima i Cavallers




S'apropa el Nadal, però abans d'aquestes dates tan familiars, els Cavallers de Llúria volem recordar la cita familiar que el Desembre porta a totes les filaes socarrades, aquesta es l'esperada Olleta de la Puríssima.

Aquest any, L'Olleta va ser diferent per a nosaltres. Per començar la nit, ens varem reunir tots al Centre Social Real Blanc, on despedirem la Bandera 2015 com es mereix. En aquest acte, previ al sopar, els membres de la Filà pogueren veure un resum del vídeo de festes del primer càrrec dels Cavallers de Llúria. 

Després del resum fester, passarem al moment més emotiu de la nit, on Juan Luis Jordà Bandera 2015 i l'anterior Junta Directiva de la Filà foren protagonistes.

Al finalitzar amb la presentació, tots els membres es van desplaçar al Bar Els Caçadors i allí va començar el sopar de la Puríssima 2015. 

En aquesta celebració no va faltar la música i l’ambient fester que demana una bona Olleta, però esta no es l’última vegada que els Cavallers de Llúria ens trobarem aquest mes, els dissabtes de Filà son imprescindibles i qui sap... potser el proper 22 ens toca celebrar la Grossa del Nadal!!


Bon Nadal a tots de la Filà Cavallers de Llúria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario